in

Родители със съмнения за блудство на учител с второкласничка

Снимка: Pixabay

По думите на майката на момичето то е споделило че учителят се гаври с нея. Първия случай е бил от ноември ,за който тя дори не е знаела. Тя казва, че дъщеря и не е искала да стъпва в училището и е започнала сама да учи уриците си вкъщи.

„Детето ми не искаше да ходи на училище, сама започна да се занимава, да пише и да учи. Аз нищо не знаех, онази вечер в 23 часа ми разказа, след като и обясних, че трябва да ходи на училище, защото трябва да работя. Тя се разплака и каза, че учителят се гаври с нея. Първият случай е бил през ноември, но аз не съм знаела.“ Това разказа в ефира на Бтв майката на второкласничката Снежана Симеонова от Сливен.

По думите ѝ тя ѝ обяснила, че той е вкарвал в някаква стая с две врати, в които няма камери. Залъгал я е, че ще рисува.

Миналата седмица учителят след часовете е започнал да я гони, след което тя пада от едно от стъпалата. След това тя не искаше да ходи на училище, разказа още тя. Учителят е бил задържан за 24 часа и освободен.  От прокуратурата казаха, че е образувано досъдебно производство за блудство. Момиченцето също е разпитвано.

“Наистина трябва да има справедливост. В петък разговарях с учителя, след това излезе навън и бе арестуван от полицията. Той отрича да е блудствал с детето. Учителят работи при нас от 4 години. Не е имало оплаквания досега. На първия етаж няма камери”, каза Митко Митев, директор на Шесто основно училище “ Братя Миладинови“ Сливен.

Публикувано от Вeлислава Велева