in

Избягало куче, уплашено от фойерверки се върна при стопаните си след 7 години (СНИМКИ)

Колаж: Нова Варна

Куче на име Джази от приют за животни във Флорида, Тексас САЩ се събра отново със своите собственици цели 7 години по-късно. Когато службата за животните в Ориндж Каунти открива Джази изоставен в хотел, той едва се е е движел.

Кучето е било открито на повече от 800 мили (1280 км) от родния й щат Тексас. Когато властите проверяват микрочипа му, установяват, че собствениците му живеят в Тексас. В публикацията, разпространена в профила на приюта в социалните мрежи, се посочва, че семейството е било в голям шок, когато е научило, че е намерен. Собствениците казват, че Джази е избягал от фойерверки преди 7 години, когато е била на пет години, но от тогава не са спирали да я търсят. „Беше невероятно да гледам как Джази се “оживява” и как се вълнува след като чува гласа на собственика си“, казаха служители на приюта Orange Country Animal Sevices.

Не е известно как кучето е стигнало до Орландо, нито къде и как е живяло 7 години.

Снимка: Снимка: Facebook/Orange Country Animal Services

 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/