in

Задържаха 4 души от Варна, укривали наркотици в бонбони „лукчета“

Колаж: Нова Вест

Четирима души са задържани от ГДБОП и Областната дирекция на МВР във Варна по време на сделка с над 3 килограма метамфетамин. Начинът, по който са опаковани дозите наркотик e доста необичаен – под формата на лукчета.

Вчера на територията на Варна по линия „Незаконно разпространение на наркотични вещества“ се проведе специализирана полицейска операция съвместно с ОДМВР –Варна и служители на ГДБОП – МВР, под наблюдението на Окръжна прокуратура – Варна.

Полицията извънредно: В центъра на Варна хванаха мъже с наркотици за половин милион лева

В хода на същата, в момент на сделка за 3, 055 кг метамфетамин, са задържани 4 лица, три от които са криминално проявени. При извършени последващи действия по разследването – претърсване и изземване в два автомобила във гр. Варна и на един адрес в гр. София, допълнително са намерени количества в различни разфасовки метамфетамин, кокаин, марихуана и електронна контролна везна, предаде БНТ

Започнато е разследване по описа на ОДМВР – Варна за престъпление по чл. 354а от НК. Действията по разследването продължават.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/