in

Мото шествие в Провадия с благотворителна кауза. Раздават подаръци и усмивки по Коледа (СНИМКА)

Снимка: Facebook/ Desko Gochev

В гр. Провадия ще се организира Мото шествие, свързано с Коледните и новогодишни светли празници. За „Медия Нова Варна“ организаторите на събитието разказаха за своята инициатива, която ще събере гражданите и всички желаещи да се включат в благородната кауза. 

 

„Преди няколко години пак бяхме организирали подобна инициатива покрай празниците. Тази година сме се събрали около 12 моториста в мото шествието. Ние участниците, между нас сме се организирали да съберем някаква сума, за да закупим подаръчни торбички за децата.“, разказва един от организаторите на събитието Десислав Гочев.

Той сподели, че събирането за мероприятието ще започне в началото на града около 12:00 на обяд на 25 декември като ще се направи обиколка на града и след това в центъра ще се съберат участниците в мото шествието.

„Ще има музика и ще се раздават подаръци на децата“, споделя още той.

Освен това, на мястото на събитието ще има поставена кутия свързана с благотворителна кауза – всеки, който желае може да се включи с каквато сума може за дете от града, което има нужда от средства за лечение в Турция.

Публикувано от Вeлислава Велева