in

Благотворителната кампания на „Купи в България“ изненада десетки възрастни хора за Коледа (СНИМКИ)

Снимка: „Купи в България“ 

На 24.11.2022 г. стартира благотворителната коледна кампания в помощ на нуждаещите се възрастни хора, инициирана от компания за недвижими имоти‚ „Купи в България“ с подкрепата на zasiti.bg. В кампанията можеше да се включи всеки гражданин, почувствал и осъзнал необходимостта да бъде полезен за хората, които често обществото ни забравя.

Снимка: „Купи в България“

В инициативата се включиха десетки будни и съвестни граждани с големи сърца, като всеки от тях допринесе с каквото и колкото може – хранителни продукти и продукти от първа необходимост, които за съжаление често остават недостъпни за голяма част от пенсионерите, поради постоянно растящите цени и ниските пенсии, които те получават.

Снимка: „Купи в България“

На 21 и 22.12.2022 г. част от екипа на „Купи в България“  посети няколко села – с. Куманово, с. Пчелник и с. Крумово, където бяха зарадвани близо 40 домакинства. Освен продуктите, които получиха, възрастните хора имаха възможност да си поговорят и споделят своята история със служителите на компанията.

Снимка: „Купи в България“

Благодарността, сълзите в очите на хората, усмивките по техните лица и топлото отношение, което „Купи в България“ получи, означаваше само, че инициативата си е свършила работата!

Снимка: „Купи в България“

Това нямаше да бъде факт без хората, които се включиха в нея, на които „Купи в България“ най-искрено благодари, а именно кметиците на с. Куманово, на с. Крумово и на с. Пчелник!

Снимка: „Купи в България“

И въпреки, че магията по Коледа е най-силна, нека не забравяме да бъдем добри и благородни през цялата година!

Снимка: „Купи в България“

„Купи в България“ Ви пожелава светли и благословени Коледни и Новогодишни празници!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/