in

Гълъб Донев: Сутрин като стана и вечер като си легна-нямам раздвоение на личността

Служебният премиер Гълъб Донев заяви от парламентарната трибуна, че няма раздвоение на личността и сутрин като стане, и вечер като легне – няма раздвоение на личността. Той коментира, че служебното правителство не може да провежда дългосрочни политики, но все още вярва в здравия разум на Народното събрание да се направи коалиция.

„Сега когато сме към края на годината и когато декември се взимат решенията какъв да бъде размерът на минималната работна заплата, в Тристранката ще се чуе мнението на всички с страни какъв да бъде размерът на минималната работна заплата,“ обясни Донев.

По отношение на социалните разходи, Донев уточни, че служебното правителство направило толкова много, за да подкрепи семействата през есенните и зимните месеци. Над 500 000 души са подкрепени с допълнителните помощи за отопление, допълнителни средства също са раздадени. Не манипулирайте и не вкарвайте в заблуждение българските граждани за бюджет, който вие сте приели, призова депутатите Гълъб Донев, който видимо е възмутен от проведените дебати за удължителния закон за бюджета за догодина.

Той посочи, че всички дефицити и структурни дисбаланси ще продължат и през следващите месеци, докато няма редовно правителство, което да предложи редовен държавен бюджета. Независимо, че няма редовно правителство и парламентарно мнозинство, което да застане зад него, предлагате дългосрочни мерки и политики, които да заставите редовно правителство да ги изпълни, което е нонсенс за Гълъб Донев.

 

 

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/