in

Мъск с нови мерки за намаляване на разходите в Туитър: спря тоалетната хартия на служителите.

Кадър: Youtube/ TODAY

Служителите на Туитър вече трябва да ходят на работа, като си носят тоалетната хартия от вкъщи. Част от мерките за намаляване на разходите удариха по санитарните материали в офисите.

За това интересно хрумване на ексцентричния милиардер съобщава немското издание „Шпигел“.

Милиардерът Илон Мъск въведе бюджетни ограничения, но те засегнаха много неприятно онези служители, които не бяха уволнени. Онези, които все още работят в централата на компанията в Сан Франциско, са събрани на два етажа. Други четири етажа от сградата бяха затворени след мащабните уволнения.

Има сериозен проблем с почистването на все още отворените два етажа, сигнализират работещите за социалната мрежа. Според тях се разнася силна и доста неприятна миризма в офисите. Остатъците от храна гниели в кошчетата до бюрата. Тоалетните също били мръсни, а за да се използват служителите си носят тоалетна хартия от дома.

На този фон излезе съобщение, че офисът на компанията в Сиатъл ще бъде напълно затворен. Предстои предоговаряне на договорите с всички служители, твърдят висши мениджъри в компанията на Мъск. Междувременно стана ясно, че сървърите в Сакраменто са заключени и не е ясно, защо част от потребителите са изгубили връзка с Туитър.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/