in

Мъж открадна 300-килограмова мивка по Черноморието

Снимка: "Нова Варна"

Става въпрос за чугунена мивка, като кражбата е осъществена на Бъдни вечер в Бургас. Установено, е че преди това през декември извършителят е откраднал също и метална маса, метален стол и шест тръби от друго място.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на чугунена мивка с тегло около 300 кг., собственост на 55-годишен бургазлия, осъществена на 24.11. м. г. от дома му, разположен на ул. „Вълко Пушков“, е установен извършителя на деянието.

Извършителят е 33-годишен криминално проявен бургазлия от кв. „Победа“, който направил пълни самопризнания и обяснил къде е продал откраднатата мивка.

Констатирано е, че 33-годишният мъж е извършител и на друга кражба – на този път на метална маса, метален стол и шест тръби, осъществена на 10.12. м. г. от двора на частна къща, разположена на ул. „Страцин“, обитавана от 69-годишна жена.

И за тази кражба бургазлията направил пълни самопризнания, като посочил къде продал откраднатите вещи. Работата по случаите продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.