in

Костадинов: Стартираме референдум за запазване на българския лев

Снимка: "Нова Варна"

Това обяви категорично от парламентарната трибуна лидерът на „Възраждане“, като посочи, че това ще се случи още идната седмица. Той направи и коментар относно бъдещето на Народното събрание.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов заяви от трибуната на Народното събрание, че този парламент е с много кратък политически хоризонт.

„Той беше мъртвороден след изборите. Българското общество не вярва в собствената си държава и счита себе си за обречено“, настоя Костадинов.

По думите му от „Възраждане“ са поставили редица въпроси, сред които референдум за запазване на лева, но това им е било отказано.

„За нас най-важният въпрос, който ще поставяме оттук насетне, е за свободата и демокрацията, въпроси за правото на избор. От следващата седмица започваме общонароден референдум за запазване на българския лев“, обяви Костадинов.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.