in

Във Варна заловиха мъж – „готвач“ на наркотици и наркодилър

Снимка: "Нова Варна"

Става въпрос за варненец на 35 години, който собственоръчно приготвял наркотици, а след това ги разпространявал сред клиенти. В гаража на криминалния мъж са открити: пакетчета с кристалообразно вещество, електронна везна и два броя стъкленици за съхранение, съдържащи химикали.

Преди дни, при проведена специализирана полицейска операция от служители на Второ РУ, е задържан 35-годишен жител на гр. Варна, приготвящ и разпространяващ наркотични вещества. Това съобщиха за медия „Нова Варна“ от пресцентъра на варненската полиция.

След последвалите процесуално-следствени действия в прилежащия към жилището гараж на варненеца, са намерени и иззети пакетчета с кристалообразно вещество, електронна везна и два броя стъкленици за съхранение, съдържащи химикали.

Нарушителят е задържан за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство и е предаден на прокуратурата.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.