in

Ето кои ще са късметлиите на зодиака през последната седмица на месец януари

Снимка: Pixabay

За определени 3 зодии последната седмица от първия месец на 2023 година ще е едновременно щастлива, сбъдваща и емоционално разтърсваща, в добрия смисъл на думата. За останалите зодии седмицата вероятно ще бъде нормална, без много стрес.

Ето кои три зодии ще могат да се похвалят с особено голям късмет през последната януарска седмица:

Лъв

Лъвовете гарантирано ще бъдат застигнати от късмет през последната седмица на месец януари. Представителите на тази зодия ще имат чувството, че всичко в живота им започва да придобива точно онзи облик, който те искат. Много е вероятно съвсем скоро да научат страхотна новина, свързана с техен близък или с тях самите. Възможно е също да получат предложение за работа, на което да не могат да устоят.

Везни

Везните също няма да бъдат лишени от късмет през последната седмица на зимния месец. Те ще се чувстват истински щастливи и спокойни. Представителите на тази зодия ще проявят нечовешко търпение и именно това ще се превърне в техен силен коз. През последната седмица на януари зодията ще съумее да подобри взаимоотношенията си с човек от семейството.

Скорпион

Представителите на тази зодия рядко вярват в късмет и всякакви други поверия. През последната седмица на месеца Скорпионите ще се чувстват вдъхновени да стартират свой собствен бизнес. Много скоро те ще получат шанс да сбъднат една от големите си мечти и със сигурност няма да го пропилеят.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.