in

Похитител на пазар във Варна. Хванаха 18-годишен младеж

Снимка: Pixabay

Престъпното деяние се е осъществило на територията на пазара на жк „Владислав Варненчик“. Той е разбил вратите на павилионите, като от там е задигнал известна сума пари, както и дрехи. След това полицията е предприела незабавни действия и е заловила деятеля на престъплението.

18-годишен, добре познат на служителите на реда, е задържан в резултат на предприети незабавни полицейски действия. Това съобщиха от ОДМВР-Варна за медия „Нова Варна“.

Според събраните до момента данни, вчера варненецът е проникнал в два павилиона, находящи се на пазара в жк „Владислав Варненчик“, чрез разбиване на вратите. От там е откраднал известна сума пари и дрехи.

Мъжът е заловен от служителите на Трето РУ. По случая е образувано досъдебно производство и събраните материали са предадени на прокуратурата.

Същата съдба е сполетяла и 60-годишен жител на Суворово, който по това време е откраднал мобилен телефон, оставен върху шкафче в съблекалня на закрит басейн в хотел в кк „Св. Св. Константин и Елена“. Светкавичната реакция на екип на Пето РУ е довела до установяване на извършителя и задържането му за срок до 24 часа.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.