in

Жена от Варна си отглеждала чакал, без да подозира: Животното си играело с котки, кучета и внуците на стопанката си

Кадър: БНТ

Невероятна история от Варна. Варненка на име Елена, си осинови куче, което се оказва чакал. Животинката била наречена Чаки, след като при ветеринар, било установено, че не е куче.

Нестандартният домашен любимец Чаки от осем месеца живее със семейството на Елена Каравасилева.

Чаки е момиче. Тя е била заловена от ловците на общинския приют в Каменар, където отказала да се храни.

„Когато беше много зле, я заведохме на ветеринар – д-р Стефан Стоянов. Той каза, че действително положението е много сериозно. Започнаха да й вливат серуми. Съответно тя си е разкъсала лапата, за да махне абоката. Тогава изпуснала миризма като диво животно и докторът каза, че тя е поне наполовина чакал“, разказва варненката пред БНТ.

Тя казва, че Чаки е най-доброто куче на света и никога не проявява див характер. Играела си с котки, кучета и с внуците на жената.

Разбрали са, че е поне наполовина чакал след преглед при ветеринар. Чаки е много добро животинче, изобщо не проявява дивия си характер, разказва за него стопанката му Елена, която е осиновила още 7 кучета.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.