in

Хванаха двама криминално проявени по Черноморието: Ето какво превозвали в колата си

Снимка: "Нова Варна"

Става дума за двама бургазлии на по 36 и 46 години. Установено е, че двамата са извършили кражба на метали. От колата им са иззети около 200 кг. винкели и около 60 кг. ламарини.

На 28.01. т.г. около 13.30 ч. в района на пункт за изкупуване на черни и цветни метали, разположен в кв. „Победа“, служители от сектор „Специализирани полицейски сили“ към ОДМВР – Бургас, спрели за проверка лек автомобил с бургаска регистрация. Това съобщиха от ОДМЕР-Бургас за медия „Нова Варна“.

С автомобила се придвижвали двама криминално проявени бургазлии (на 36 и 46 години). Установено е, че двамата мъже са извършили кражба на метали в близост до пристанище „Запад“ и базата на „Бургасбус“.

Намерени и иззети са около 200 кг. винкели и около 60 кг. ламарини. Бургазлиите са задържани за срок до 24 часа.

Направили са пълни самопризнания и са описали механизма и начина на извършване на кражбата. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.