in

Варненчета и украинчета ще пеят и танцуват заедно във Варна

Снимка: ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна

Украински деца излизат на една сцена с варненчета за голям концерт-спектакъл. Съвместният концерт ще се проведе тази неделя (12 февруари) от 16 ч. Преди това от 14:30 ч. ще има и експозиция с творби във фоайето на Младежки дом

Повече от 100 украински деца ще се включат в голям съвместен концерт и изложба със свои връстници, възпитаници на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, тази неделя.

Експозицията с творбите на младите таланти ще бъде подредена във фоайето на Младежки дом. Нейното официално откриване е насрочено за 14:30 ч. От 16 ч. в концертната зала пък ще се проведе голям съвместен концерт-спектакъл, който ще включва рецитации, песни и танци.

„Целта на събитието е да дадем възможност на децата и младежите от Украйна и България, да покажат своя талант, да общуват заедно, да се създадат творчески контакти.“, сподели Монка Николова, директор на ЦПЛР – ОДК, гр. Варна.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.