in

Гуцанов за кмета на Перник, напуснал БСП: Той бе обявен за любимец на Бойко Борисов

Кадър: БНТ

Припомняме, че голяма част от членовете на организацията на БСП в Перник напуснаха левицата. Сред тях бе и кметът на Перник Станислав Владимиров. По думите на Борислав Гуцанов от БСП в Перник през последните години организацията на БСП работела по-скоро за други партии

В Перник през последните години не знам дали работят за БСП, по-скоро за други партии. Това се случи, след като станаха процесите с язовир „Студена“ и кметът Станислав Владимиров беше обявен за любимец от Бойко Борисов. Това заяви в ефира на БНТ Борислав Гуцанов от БСП по повод новината, че Владимиров напуска структурите на левицата.

За напускането на над 120 души от пловдивската организация на БСП Гуцанов заяви, че „разводът“ с общинските съветници е бил преди 1 година.

„Много ясно се дистанцирахме от тези общински съветници в Пловдив, могат ли те да бъдат социалисти, могат ли да представляват БСП, когато са гласували за Пловдивския панаир, когато гласуваха за 81 декара земя – „най-интересното място“ от парк до Марица да се направи жилищна сграда“, заяви Гуцанов.

Допълни още, че Станислав Владимиров е станал кмет, благодарение на БСП. В момента се мъчат да запазят своите позиции, обвинявайки ръководството, заяви Гуцанов.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/