in

Варненски доброволци подкрепят любим музикален педагог от Балчик, борещ се с левкимията (СНИМКИ)

Mузикалния педагог Магдалена Христова от град Балчик има нужда от подкрепа. Тя е била диагностицирана с левкемия преди месеци, когато започва нейната битка с болестта. Пред медия “Нова Варна тя изказа своите благодарности на специалистите от “Св. Марина“ във Варна при които се лекува. 

Магдалена Христова е била една от любимите учителки в Балчик ,където е учила организаторката и инициаторката на събитието дванадесетокласничката Едже Мюнюр Рухшен, която учи във Варна и е президент на “Интеракт“ Варна

“Благодаря сърдечно от мое име предварително на всички мили хора, членуващи в клуб “ Интеракт“ за благородната кауза към мен! Бъдете здрави, щастливи и продължавайте да правите света по- добър!“, добави за медия “Нова Варна“ обичания педагог Магдалена Христова.

На 18-ти и 19-ти февруари от 10 до 13ч.* в ХамелеON (гр. Варна, ул. Радко Димитриев 7А)“, ще се проведе нашият проект “Мартерактеничка”. На работилничка с наша помощ децата ще изготвят свои собствени мартеници. Входът за събитието е 10лв., като заплащането става на място. Събраните средства ще бъдат дарени на музикалния педагог Магдалена Христова от Балчик.

Доброволците от клуба приканваме всички проявяващи интерес да се включат в нашата кампания за набиране на средства, за да можем ЗАЕДНО да дарим лъч надежда на г-жа Христова. Искрено се надяваме да ѝ помогнем в битката срещу рака и да ѝ покажем, че не е сама!

*Заниманията ще са с продължителност един час. Може да заповядате от 10, 11 и 12ч.

Снимка: Facebook/ Ece Munur

 

Снимка: Magdalena Hristova

Публикувано от Вeлислава Велева