in

Диан Драганов, „Български Възход“: Нужно е обединение в името на стабилен и работещ парламент

Колаж: "Нова Варна"

Водачът на листата на „Български Възход“ във Варна, Диан Драганов, сподели възгледите си относно това какво е необходимо на България в момента. Той заяви пред медия „Нова Варна“, че сега страната ни се нуждае от национално обединение и от партии, които са склонни да правят компромиси, в името на сформирането на работещо правителство

„Нужно е национално обединение в името на стабилен и работещ парламент! Ролята на „Български Възход“ е да бъде гласа на обединението в името на бъдещето на България“. Това заяви Диан Драганов, водач на листата на партия „Български Възход“ в 3 МИР – Варна. Той посочи, че е време партиите да превъзмогнат междуличностните конфликти и да потърсят този компромисен вариант, който да произведе един работещ Парламент.

„Хората са притеснени от липсата на редовно правителство и това е напълно основателно. На прага сме на 5-ти поредни избори, а остава усещането у нас, че няма да са последни. Първата крачка за излизане от кризите е устойчиво правителство с визия за България. Време е партиите да се фокусират върху общ консенсус за решаване реалните проблеми на хората.“, категоричен бе Драганов.

Той посочи, че редовното правителство е необходимо, за да може страната да започне работа по приемане на важни за икономиката законопроекти.

„И нека да напомня на големите политически сили, че в повечето държави след изборите партиите сядат на масата на преговорите и правят необходимите компромиси, за да може да се сформира работещо правителство, което да отговори на нуждите на хората. А нека не забравяме, че нас ни избира народът, който вече се умори от несигурност“, коментира още Диан Драганов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/