in

Варненката Мони Зенгинер атакува ергена: Той е само едно момче, в него няма мъжка сила

Снимка: Instagram/ monizenginner

Мони Зенгинер отпадна доста изненадващо от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев. Ергенът реши да не подари последната си роза на танцьорката, а това отприщи десетки реакции против решението на пианиста. Хиляди нейни почитатели изразиха недоволство от нейното напускане.

Зенгинер бе залята от позитивни коментари и реакции, макар в началото да бе заклеймена като „поредната силиконова кукла“. Тя обаче опроверга всеобщото схващане, че направените жени са еднакви. Мони смята, че Евгени търси по-слаби от него жени, които са още „момичета“

В ново интервю Мони заяви, че не съжалява за участието си, защото е изживяла нещо ново. Мацката сподели, че не е от жените, които се борят за мъжкото внимание и интерес. Зенгинер обаче е категорична, че за нея Евгени Генчев е още само момче, в което няма „мъжка сила“ и не е силен и издържлив.

Иначе знойната варненка е запазила близки отношения с всички момичета, с които е станала близка в шоуто. Мони сподели още, че е искала да опознае Евгени, който обаче бил напрегнат от някои момичета, които са го занимавали със собствените си проблеми.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/