in

Шофьор на камион в САЩ твърди, че е заснел призрак на магистралата (ВИДЕО)

Кадър: Twitter

На 6-секундно видео, плъзнало в социалните мрежи се вижда мистериозна фигура, за която шофьорът на камиона твърди, че е именно призрак. Въпросната магистрала е известна с множеството инциденти, които се случват на нея и по тази причина мнозина потребители в интернет започнаха да коментират възможността за свръхестествено събитие

Видео от камера на шофьор на камион, показа мистериозна фигура, появяваща се отстрани на празен път посред нощ в Аризона. Видеото провокира множество реакции в социалните мрежи, като хората започнаха да обсъждат възможността за свръхестествено събитие, пише FOX News.

Уилям Чърч, шофьор на камион, който според съобщенията се е движил по щатския път на Аризона 87 в събота, 11 март, е забелязал ярък отблясък в своята камера и смята, че мигащата фигура може да е призрак.

Предполагаемият призрак е бил забелязан около 2:30 ч. сутринта местно време, докато Чърч е минавал покрай 200-милния маркер на магистралата, който се намира между Финикс и Пейсън, Аризона

Чърч каза пред FOX, че няма други коли по пътя. Той смята, че полупрозрачната фигура изглежда като човек, който „просто стои на пътя“.

На 96-годишната магистрала са се случили много фатални автомобилни произшествия, което според съобщенията е накарало някои местни жители да вярват, че пътят може да е призрачен.

Скорошна фатална автомобилна катастрофа се случи на Arizona State 87 близо до стълб 201 в началото на февруари, според FOX 10 Phoenix.

Сблъсъкът на две превозни средства доведе до смъртта на един човек близо до магистрала Буш, която е източно от Фаунтин Хилс, град в окръг Марикопа. Причината за катастрофата към момента не е известна.

Зрители, които са видели видеоклипа на Чърч в YouTube, твърдят, че са видели много свръхестествена дейност по магистралите в Аризона и на други обществени места.

„Те са там“, гласи един коментатор в YouTube в понеделник, 13 март, с четири шокирани емоджита на лица.

„Не мисля, че е отблясък“, сподели друг коментатор. „Твърде е централизирано на едно място. Призрачно, призрачно!“

„Да, видях го… да, има определено призрачен вид“, пише друг потребител.

Други коментатори в YouTube теоретизираха, че неизвестната крайпътна фигура може да е стопаджия, животно, трева, отразен пътен знак или трик на някакъв източник на светлина.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/