in

Ясновидка се оказа залятата жена с киселина от маскиран мъж

Кадър: vBox7

Припомняме, че вчера маскиран мъж заля жена с киселина в град Пловдив. В момента тя е в болница за лечение. Оказа се, че пострадалата е 52-годишна ясновидка, която практикувала в дома си

Пострадалата е практикувала в дома си, където е гледала на карти. Тя е нападната в жилището си, където е приемала и клиентите си, на които е взимала между 50 и 100 лева на сеанс.

Маскираният нападател е нахлул в дома на пострадалата около 13:30 часа във вторник. Нападателят все още се издирва.

„Жената е залята с корозивна течност. Все още не можем да кажем дали това е киселина или основа. По-скоро е киселина, но не можем да потвърдим все още със сигурност. Пострадалата е получила дълбоки изгаряния в областта на лицето и горния и долния крайник. Състоянието ѝ е стабилно. Тя е контактна и адекватна. Поставена е в реанимация”, заяви дежурният лекар в УМБАЛ „Свети Георги” доктор Янева пред нова телевизия.

По думите ѝ жената има съпътстващи заболявания, но в момента няма усложнения от тях. „Не е споделила информация дали е разпознала нападателя си. Със сигурност ѝ предстои една операция заради дълбоките изгаряния”.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/