in

Кремъл: Отношенията ни със САЩ са в печално състояние

Снимка: Pixabay

Това изказване от страна на Кремъл, идва след случилия се инцидент с руски изтребител и американски разузнавателен дрон над Черно море. Припомняме, че САЩ обвини Русия за свалянето на дрона. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков все пак заяви, че Русия никога не би отказала участие в конструктивен разговор

Кремъл заяви днес, че отношенията със САЩ са в „печално състояние“ и на най-ниското си ниво, след като Вашингтон обвини Москва за сваляне на американски разузнавателен дрон над Черно море, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза, че не е имало контакт на високо равнище с Вашингтон във връзка с инцидента, но че Русия никога няма да откаже да участва в конструктивен диалог.

Американската армия заяви вчера, че руски изтребител е ударил витлото на неин шпионски дрон в международно въздушно пространство над Черно море, в резултат на което безпилотният летателен апарат е паднал в морето. Русия отрече това, като намекна, че дронът се е разбил заради „рязко маневриране“.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/