in

Трагедия разтърси фолк гилдията: Певица от екс групата “Спасителките“ се самоуби (СНИМКА+ВИДЕО)

Колаж: Нова Варна

Мистериозна смърт на фолк певица разбуни духовете в Пловдив. 34-годишната Мария Георгиева е открита мъртва в квартал „Кючук Париж“. Мария Георгиева, която преди години беше част от предизвикателното трио „Спасителките“, е сложила край на живота си.

По данни на полицията 34-годишната жена е скочила от 6-ия етаж на блок в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Сигналът за инцидента е подаден на 5 март т.г. около 22 ч, а погребението е било три дни по-късно. Близките на Мария се съмняват, че причина за смъртта й е самоубийство, тъй като малко преди това говорила с майка си по телефона, входната врата на апартамента била отключена, а пералнята работела.

Смъртта на Мария потресе Пловдив. Екипи на МВР и на Спешна помощ пристигнали на място, но само била констатирана настъпилата смърт. Към момента всичко сочи към самоубийство, като причината за трагедията се разследва в рамките на образувано досъдебно производство, твърдят от полицията. Близки и роднини на певицата обаче смятат, че не е възможно тя да е сложила сама край на живота си. Случаят досега не е оповестяван публично.

Мария беше част от „Спасителките“ преди близо две дететилетия заедно с Добромира Тодорова и Атанаска Гюргакова. През 2010 г. Атанаска загина след падане от виадукт 30-ия километър на магистрала „Хемус“ в посока Варна. И тогава близки се усъмниха, че става въпрос за самоубийство.

Публикувано от Вeлислава Велева