in

Благотворителна кампания за хора в неравностойно положение за Великден ще носи усмивки в Бургас и областта (ВИДЕО)

Кадър: vbox

Прекрасна благородна инициатива в Бургас и региона. Благотворителна великденска кампания в подкрепа на 600 възрастни и хора в неравностойно положение започна в Бургас. Събират се хранителни продукти, които ще са в помощ на възрастни хора в нужда.

Тази кампания се организира за трета поредна година. Инициативата е на Сдружение „Усмивка“ съвместно с местната община. По време на кампанията ще се събират хранителни продукти.

Председателят на УС на сдружението, Митка Георгиева, каза че инициативата се провежда за трета поредна година. Събраните хранителни продукти ще бъдат предоставени на хората на територията на Бургас и региона. Организаторите са се насочили към уязвимите групи – хора с ниски доходи и пенсии, самотни майки, деца на самотни родители.

Тя добави, че се събират също така памперси и почистващи препарати, има хора които са неподвижни и заради това се подпомагат уязвими и рискови групи. Подкрепа ще има и за деца на самотни родители, за родители, които се справят трудно сами.

Повече за благотворителната кауза, чуйте във видеото:

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/