in

Тази събота предстои голям благотворителен концерт във Варна за изграждането на нов параклис

Koлаж: Нова Варна

На 1.04.2023 от 18:30 часа в Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ – Варна ще се проведе благотворителен концерт за събиране на средства за построяване на параклис „Всички български светии“ в кв. Изгрев – гр. Варна.

Концертът е със съдействието и благословията на Варненски и Великопреславки Митрополит Йоан. Всички събрани средства от продажбата на билети и по време на концерта ще бъдат дарени за построяването на параклис „Всички български светии“ в кв. Изгрев- гр. Варна.

“От началото на нашата благотворителна кампания за събиране на капачки Аз Вярвам и Помагам тези хора са заедно с нас и ни подкрепят! Днес ние ще бъдем заедно с тях в едно свято дело да създадем Параклис!“. Това пишат от официалната страница на организацията “Аз вярвам и помагам.“

Бъдещият Параклис ще се намира на едно прекрасно място точно до аязмото „Свети дух“ като документите са почти готови и много скоро ще започне строежа.

Билети може да закупите от касите на Фестивален и конгресен център- гр.Варна или онлайн www.fccvarna.bg. Повече информация за параклиса ще намерите във Facebook- Параклис „Всички български светии“.

Може да дарите и по официалната ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА
на ЦЪРКВА ПРИ ХРАМ ВС.БЪЛГ.СВЕТИИ БПЦ е:
BG47BUIN95611000716750
Титуляр Отец Яньо Петранов

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/