in

Тръмп: Можем да се окажем в ядрена световна война. Ако ме изберат за президент, ще реша проблема за 24 часа със Зеленски и с Путин (ВИДЕО)

Кадър: Youtube/Người Miền Tây/Fox News

В интервю за Фокс Нюз бившият американски президент Доналд Тръмп направи коментар по темата за войната между Русия и Украйна. Тръмп отново заяви, че би могъл да сложи край на военния конфликт само за 24 часа, ако бъде преизбран.

„Можем да се окажем в ядрена световна война, която ще направи Първата и Втората световна война да изглеждат като сладкиши. Това е невероятно, защото имаме хора, които не знаят какво правят. Но ако не бъде решен, Ще го реша за 24 часа със Зеленски и с Путин.“

Тръмп каза, че има „еднодневно“ решение, което би предложил, ако бъде избран, което би разрешило конфликта между Русия и Украйна, като каза, че не може да го разкрие в момента, защото тогава то не може да бъде използвано в официални преговори между воюващите страни.

Тръмп многократно е заявявал, че президентът на САЩ Джо Байдън, с политиката си към Украйна, може да тласка човечеството към трета световна война.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/