in

Гълъб Донев: Независимо с какво се опитват да ни сплашат-бомби, имейли, не е страшно да се гласува (ВИДЕО)

Kaдър: vbox

По думите на служебния министър Гълъб Донев, независимо от ситуацията през последните дни, умората от честните избори не променя важния факт, че да гласуваш е израз на основно политическо право.

Независимо с какво се опитват да ви сплашват – с машините, с видеонаблюдението, с бомбените заплахи по имейл – не е страшно да се гласува. Страшно ще е да пропуснем възможността да излъчим достойни хора, които да ни представляват. Предстоят важни управленски решения, които няма накъде повече да се отлагат във времето”, каза още служебният министър-председател.

Той увери, че разбира хората, които се чувстват подведени и огорчени от честите избори. „Те вероятно ще бъдат мотивирани в избора си от негативни емоции, но добре знаем, че когато преобладава ефектът на емоциите, обикновено се стига до дефект на избора”, заяви Донев и призова връх да вземе разумът.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/