in

Майката на изчезналия Емил, каза какво може да се е случило с него

Колаж: "Нова Варна"

Припомняме, че вчера се появи сигнал, че изчезналият преди два месеца Емил Боев, е бил забелязан в София. Майката на изчезналия млад мъж проговори за получения сигнал. Освен това тя има съмнения, че синът й може да е изведен извън страната и иска издирване чрез Интерпол

„Много се спекулираше по вчерашния сигнал, че Емил е видян на „Патриарх Евтимий“ в центъра на София. Жената, която се обади, не беше изобщо сигурна дали е той. Има сигнали, в които се оказва, че нямат нищо общо с Емил. Няма следа, днес е 62-ри ден. Мислим, че може да е изведен извън страната, молим се да започне издирване чрез Интерпол“, заяви в ефира на БНТ Иванка Стоянова, майка на изчезналия Емил Боев.

По думите ѝ Перник е многократно претърсван и затова в момента няма акция, тъй като няма място, което да не е претърсено.

„Всеки сигнал за нас е надежда. Няма никаква версия за изчезването му, надяваме се да е жив и да се открие“, каза още Иванка Стоянова.

Емил Боев изчезна преди повече от 60 дни. До момента няма следа от него.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/