in

За намерения труп на жена, главния секретар на МВР обяви основната версия по която се работи за жестокото деяние (ВИДЕО)

Кадър:Бнт

Няма подаден официален сигнал от младата жената към органите на МВР, като тя е споделяла опасенията си със своите близки. Това заяви на брифинг главният секретар на МВР Петър Тодоров. На 3 април е постъпил официален сигнал от нейни близки, че не са я виждали.

Няколко часа след това се задържа лицето, към което е имало подозрения. Проведени са множество издирвателни мероприятия, като за съжаление е намерен трупа на жената.  Към момента може да се каже, че те са били в близки отношения, като в резултат на това възникват противоречия, които водят то фаталния край.

„Започнала е активна работа на служителите на полицията и СДВР, буквално след няколко часа задържаме лицето, което имахме подозрения, за съжаление открихме трупа на жената. Те са имали близки отношения и основната версия е, че в резултат на тази връзка възниква противоречие, което е довело до убийството на жертвата“, допълни главният секретар на МВР.

Тялото на 32-годишна жена е намерено снощи в столицата. То е открито в багажник на автомобил. Задържан е мъж, с който тя е имала отношения преди време. Колата с убитата жена е намерена в автосервиз на приятел на задържания. По неофициална информация жената е изчезнала на 4 април, а нейна позната е подала сигнал в полицията.

Иван Демерджиев изказа своята благодарност към всички, които работят по случая. Той добави, че още преди изборите се е подготвяла среща с националния координатор по домашно насилие, защото този проблем видимо ескалира. “Към момента все още тече разследването,“ добави още той. Той коментира и темата, свързана със зачестилите последно време сигнали за бомба в редица училища у нас.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/