in

Ловец на НЛО заяви, че има 100-процентово доказателство за живот на Марс

Колаж: "Нова Варна"

Ловецът на НЛО Скот Уоринг през голяма част от времето си се занимава с изследване на снимки, публикувани от НАСА. Уоринг е категоричен, че е забелязал растение в розов и зелен цвят на Марс. Той споделя, че преди това е видял и бяла роза на червената планета. Според него това е 100-процентово доказателство, че на Марс има живот

Ловец на НЛО вярва, че е открил признаци на извънземен живот на Марс, след като е забелязал розово-зелено „растение“, растящо на червената планета, съобщава Мирър.

Скот Уоринг сподели новината с феновете си, след като направи „умопомрачителното“ откритие, докато споделя снимки, публикувани от НАСА.

Изображението е заснето от Mars Perseverance, която в момента е на мисия да търси признаци на минал живот на планетата и да подготви негостоприемната среда за човешки изследвания.

Скот, който ръководи блога UFO Sightings Daily, каза, че изображението е „100 процента доказателство“ за извънземен живот на Марс и добави, че е видял подобно наблюдение преди две години, но под формата на бяла роза.

Скот каза: „Намерих това розово-зелено растение да расте от скала на Марс, това е една от най-новите снимки на марсохода Mars Perseverance, така че е 100 процента ново нещо.

„Съобщих за бяла роза на Марс, която намерих през 2020 г., но тази, която е в два цвята и в близък план, е просто умопомрачителна“, добави Скот.

„Сега знаете защо НАСА публикува повечето снимки във фалшив цвят. За да скрие истината от обществеността. 100 процента доказателство, че животът съществува на планетата Марс в момента!“

Преди това Скот забелязал и извънземно, което според него било „високо метър“ с розово тяло на изображения, отново публикувани от НАСА.

Оригиналното изображение беше качено от НАСА през април 2021 г., но беше намерено от Уоринг на 3 февруари 2022 г. и изглежда показва извънземното, лежащо в спокойна поза, подобно на Кейт Уинслет в Титаник.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/