in

Хвърчат оставки по върховете: Братът на Чеченеца се оказа зам.-кмет от ГЕРБ

Колаж: "Нова Варна"

Стана ясно, че Димитър Караилиев, който е брат на Петко Караилиев-Чеченеца, оставен в ареста заедно с Емили Тротинетката Даниел Йорданов и Тодор Чалъков-Куката, подаде оставка от поста си, съобщи самият той в профила си във фейсбук.

„Оставката ми е морален акт и с категоричност заявявам, че осъждам действията на Петко, за които думата имат компетентните органи“, добави още зам.-кметът на район „Западен“ Димитър Караилиев.

Припомняме, че Районният съд в Пловдив реши да остави за постоянно в ареста Чеченеца, Емили Тротинетката и Тошо Куката по случая с унизителния клип, на който се вижда как момче е водено на каишка и „дресирано“ като куче в търговски център в града под тепетата.

Прокуратурата повдигна обвинения на Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката. Според събраните доказателства те са извършили действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителен цинизъм. Обвинението е квалифицирано като хулиганство, което предвижда наказание лишаване от свобода за срок до 5 години.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/