in

Гого от Варна има спешна нужда от нашата помощ. След операции му предстои важен преглед в Турция (СНИМКИ)

Koлаж: Нова Варна

Георги Стоянов е само на 5 години и е от гр. Варна. Състоянието на нашия малък голям герой не е много добро. От известно време успешните опити от привикването на гърне намаляха. Отново се изпуска в големи количества и се втърдява.

Гого е диагностициран съм с „Болест на Хиршпрунг“, състояние Encopresis. Болест на дебелото черво, като заболяването е наследствено по генетичен път. Лечението му ще се състой в два етапа на операции. Ще бъде отстранена болната част на червото и изведена извън тялото ми, чрез стома (торбичка) за време от 6 месеца. Необходимата сума само за първата ми операция е 15000 евро (30000 лв). За цялото ми лечение са нужни още много средства, който са непосилни за моето семейство.

“По преценка на професор д-р Мелих Тугай ,нашият Слънчо трябва да е на преглед в Турция след Великден. Според това, което ще установи професора в състоянието на нашия Гоги ,ще реши какво да предприеме и след прегледа ще дадем информация за предприетото лечение .
Нашето смело момче отново има нужда от Вашата помощ и подкрепа.

В дарителската сметка на Гогито има в наличност около 1800 лв. В последствие ще бъде качено извлечение от дарителската сметка.“, пишат още от страницата, която е в помощ на малкия Гого във “Фейсбук“: ‘“Заедно за Георги.“

След дълга операция, проведена през ноември месец, Георги е минал през малка криза, която е била овладяна и нормална в предвид неговото състояние и трудна операция.
Мястото в дебелото черво, от където бе отстранена твърдата топка изпражнение в момента е все още одебелено. С течение на времето би трябвало да се нормализира, но все пак има риск за одебеляване на червото. За това са взети мерки с медикаменти и ужасно строг режим. Изписа ни му са и мазила за операцията. Все още има изпускания, който ще се контролират. Ще се води таблица, която ще се следи от професора.

Можете да дарите по следните възможни начини:

– Дарителска сметка в банка ДСК
IBAN
BG03STSA93000029009050
BIC:STSABGSF
С титуляр Георги Стоянов Стоянов.

Публикувано от Вeлислава Велева