in

Цяло село в Североизточна България тръпне от страх: Двама пребиха възрастен мъж

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Двама души са задържани за побой над 69-годишен мъж, който е в много тежко състояние (със счупена челюст и пукната глава) в болница. Всички жители на село Каменяк (област Шумен) са възмутени

Страх в шуменско село, след като възрастен мъж беше пребит. По случая бяха задържани двама души. 69-годишният пострадал е в тежко състояние в болница.

„За случая разбрах на 6 април, в 23:30 ч. вечерта от жителка на селото. Тя каза, че техен работник е пребит. Обадили са се на 112. На следващия ден дойдоха полицаи. Познавам мъжете, но не искам да давам повече подробности. Местните са възмутени”, обясни в ефира на Нова телевизия кметът на селото Сабрия Таир.

Кметът на селото заяви, че познава нападателите и не е изненадана от случилото се. По нейни думи в момента има страх и смут в селото.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/