in

Кирил Петков с последни думи преди откриването на новото НС (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/Новините на NOVA

Кирил Петков заяви в кулоарите на парламента, че ПП-ДБ имат ясни законодателни инициативи. По негови думи новосформираната коалиция ще се бори за това, което е обещала преди изборите

Имаме ясни законодателни инициативи и ще се борим за тях от първия ден на новия парламент. Това каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков в кулоарите на Народното събрание, броени минути преди първото заседание.

Кирил Петков подчерта, че ПП-ДБ ще държат на приемането на промените във връзка с Плана за възстановяване и устойчивост, приемането ни в Шенген и еврозоната, реформите в правосъдната система.

По въпрос за съставянето на правителство, депутатът отговори: „Нека първо да видим как ще тръгне този парламент. Това, което обещаваме, е, че ще се борим за обещаното преди изборите”.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.