in

Премиера на “Пипи Дългото чорапче“ ще зарадва малчуганите във Варна (СНИМКИ)

Снимка: Държавен куклен театър - Варна/Varna State Puppet Theatre

Държавният куклен театър във Варна представя премиерата на „Пипи Дългото чорапче“ по романа на Астрид Линдгрен. Тя ще зарадва всички малки посетители премиерно на 21 април от 18.30 ч.

 

Следващото представление е на 27 април, също от 18.30 ч. Представлението е с продължителност 80 минути и ще се играе на основната ни сцена.

Снимка: Държавен куклен театър – Варна/Varna State Puppet Theatre
Снимка: Държавен куклен театър – Варна/Varna State Puppet Theatre

Спектакълът е взрив от смях, цветове, музика, танци – динамика, която ще Ви остави без дъх.Участват всички актьори от трупата на театъра, които се превъплъщават в образите на над 35 герои. Ако си обещаем да не забравяме безгрижната философия за живота на Пипилота, със сигурност по-леко ще преминаваме през трудните си моменти! Затова „Пипи Дългото чорапче“ по романа на Астрид Линдгрен е спектакъл за цялото семейство, за всички, които черпят от детството вдъхновение за цял живот.

Снимка: Държавен куклен театър – Варна/Varna State Puppet Theatre

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/