in

Голямото пътуване преди Великден започна: Ето къде по „Хемус“ има ограничения

Снимка: Pixabay

В навечерието на Великден, започна голямото пътуване. По родните пътища трафикът става доста интензивен, а на места ремонтни дейности забавят движението на шофьорите. Ето какви са ограниченията по АМ „Хемус“

На АМ „Хемус“ е в ход ремонт на виадукт в района на 33-ия километър. Трафикът се осъществява двупосочно в двете активни летни като в посока Варна е затворена аварийната лента, а в посока София има ограничение за МПС над 3,5 тона по изпреварващата лента.

Движението от км 70 до км 69 в посока София се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Движението се осъществява по изпреварващата лента и скоростта се ограничава до 70 км/ч. Срок до 13 април.

Движението в участъка п.в. „Белокопитово“ – етапна връзка се осъществява с повишено внимание и съобразена скорост поради косене на тревните площи. Движението се регулира с пътни знаци. Срок до 17.00 ч. на 15 април.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.