in

Извънредно: Тежко ПТП на АМ “Тракия“ доведе до огромни задръствания (СНИМКИ)

Снимка: Facebook/М.Рахнева

Само преди минути очевидци предупредиха, че тежка катастрофа е станала и в района на 100-ният километър край Пазарджик, в посока София. По данни на говорителят на МВР-Пазарджик е възникнала верижна катастрофа между 5 коли. Имало е още един пътен инцидент със запален автомобил.

 

На мястото има екипи на полиция, спешна помощ и пожарна. Не е ясно дали има пострадали хора. Движението не е спряно, но е ограничено само в аварийната лента, каза Мирослав Стоянов.

Черни пушеци дим се носят от превозното средство. Пътуващи споделят, че кола се е възпламенила на километър 290 отново в посока София. На мястото е пристигнал екип на полицията и пожарната. Все още няма информация за пострадали. Образувало се е голямо задръстване

Снимка:Facebook – Kaтастрофи в София/G.Moskova

 

Трафикът по основните пътища в страната е изключително интензивен заради прибиращите се почиващи. На „Тракия“ има и втора тапа  – около Пазарджик. Причината за нея е катастрофа.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/