in

Intelligent Music Project, начело със Славин, Стунджи и компания забиват във Варна на 27 април

Снимка: Intelligent Music Project

Българската рок група Intelligent Music Project ще разтърси Морска гара във Варна на 27 април от 20:00 ч. в клуб “The Brick Port”.

Снимка: Intelligent Music Project

Музикантите, начело с победителя в X-Factor и Като две капки вода Славин Славчев, обичайният заподозрян Стоян Янкулов-Стунджи и вокалистът на легендарната група Тангра Боби Косатката ще изпълнят най-доброто от последните албуми на Intelligent Music Project и д-р Милен Врабевски, а специални гости по време на шоуто ще бъдат популярната виолончелистка Магдалена Петрович и децата от варненското вокално студио „Да“.

Снимка: Intelligent Music Project

Освен Славин, Стунджи и Боби Косатката, като част от Intelligent Music Project на сцената ще излязат още финалистката в Music Idol и Гласът на България Красимира Иванова, Лина Никол, китаристът Бисер Иванов, Димитър Сираков (бас китара) и Самуел Ефтимов (клавири).

Снимка: Intelligent Music Project

По време на концерта групата ще изсвири и напълно нова песен, част от предстоящия да излезе догодина нов албум на бандата.

Снимка: Intelligent Music Project

„Подготвили сме много разнообразен сетлист, така че всеки от присъстващите да може намери в него себе си и това, което му харесва. Имаме обособена акустична част по време на която на сцената ще се качи виолончелистката Маги Петрович. Децата от вокално студио „Да“ също ще ни помогнат по време на изпълнението на песента ни New Hero. Всеки, който е бил на наш концерт много добре знае, че няма да му е никак скучно!“, споделят от екипа на Intelligent Music Project.

Снимка: Intelligent Music Project

Билети за концерта може да закупите от мрежите на Eventim и Grabo.

Grabo: https://bit.ly/3LEqIgj   

Eventim: https://bit.ly/3JiClGE 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/