in

Важен призив отправиха от “Аз вярвам и помагам“ за всички варненци, които събират капачки (СНИМКА)

Снимка: Facebook/Аз Вярвам и Помагам

Призив в социалната мрежа отправиха от организацията, която събира хиляди последователи в добрата кауза за събирането на капачки за детска линейка. Те апелират за това да се даряват само и единствено капачки, както и за нуждата от още 100  доброволци за предстоящото събитие, свързано със събирането на капачки и стотинки.

“Това НЕ е капачка! Това е леген!
Моля да обърнете внимание на това, че ние сме благотворителна кампания Аз Вярвам и Помагам за събиране на пластмасови капачки, а НЕ на всякакви видове пластмасови отпадъци!“ Те напомнят и за това, че след 10 дни ще се оргазинира машабно събитие за събирането на капачки и стотинки пред Катедралата в града на 29.04, кауза свързана със закупуването на Детски линейки и специална медицинска апаратура и оборудване.

За предстоящото събитие се набират желаещи 100 доброволци, които да се участват.

“Молим Ви капачките да са в торби, чували или кашони, но НЕ и в туби!
Молим Ви НЕ предавайте стари предмети от пластмаса, играчки, легени, кофи и други пластмасови отпадъци!“, пишат от официалната страница на организацията.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/