in ,

Това е момичето, загинало в зверската катастрофа край Варна: Празнувало 22-рия си и последен рожден ден. Показаха виновника за инцидента (СНИМКИ)

Снимка: Facebook

Както вече ви съобщихме, кошмарна катастрофа се случи във Варненско през уикенда. При инцидента загина момиче на крехката възраст от 22 години, а друго 18-годишно момиче е в болница с опасност за живота. Шофьорът е младеж, също на 18 години, който имал книжка от едва 20 дни.

22-годишната Румяна Руменова от Провадия се оказа младата дама, загубила живота си ден след рождения си ден в катастрофата край Варна.

Подробности за кошмарната катастрофа край Варна, при която загина младо момиче: Шофьорът имал книжка от 20 дни

Момичето е работело като козметичка, имала мечти и много приятели, които я описват като най-слънчевия човек в околията. Всичките ѝ познати са шок от новината за нелепата смърт, причинена от поредния джигит и камикадзе на пътя, съобщава ТВМЕДИА.

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook

Трагедията се е разиграла този петък срещу събота в малките часове на нощта. Тогава Руми, заедно с нейна приятелка и познат празнували нейния 22-ри и последен рожден ден, а по-късно потеглили към Провадия. Когато изневиделица и с бясна скорост друг автомобил се забива в дърво и стълб в центъра на с. Бозвелийско, Варненско.

Ударът бил толкова силен, че Румяна е премазана и загива на място. Другото момиче (18 г.) в момента се бори за живота си в болница. Мъжът, причинил катастрофата също е откаран в лечебно заведение. Заради раните и травмите проба за алкохол и наркотици не му е взета.

Медията твърди, че става дума за 18-годишният Илия от въпросното село Бозвелийско.

Ето какво написа братът на Руми – Тошко Руменов:

„Рано тази сутрин загубих най-близкият човек за мен заради селски тарикат. Няма думи, които могат да опишат какво чувствам. Приел съм факта, че живота е жесток доста отдавна, но не мога да приема тъпи аборигени, мислещи се за състезатели да отнемат невинни живот. За мен тя си е жива и винаги ще бъде.

Руме, знам, че си някъде там и, че бдиш над мен. Знам, че почти никога не съм ти го казвал, но СТРАШНО МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!

Моля се престъпника да прочете това.“

По-късно братът публикува и снимка на момче, за което твърди, че е виновникът за катастрофата.

„Ето го нашият герой, Михаел Шумахер. Тариката на тарикатите. Представям ви Илийчо убиеца! Ще се боря за справедливост до последно!“, пише още братът на момичето.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/