in

Пасарелка на ужасите във Варна: Тъне в мизерия и липсват части. Варненци се страхуват да не се срути (СНИМКИ)

Колаж: "Нова Варна"

Варненци се оплакаха от състоянието на пасарелка и спирка във Варна. Става въпрос за спирка „Спартак“ от страната на стадиона, чието стъкло буквално е начупено на сол. Пасарелката пък се намира на метри от спирката. При нея липсва свързваща част и поради това плочите се движат, съобщават притеснени варненци в социалните мрежи

Относно спирката, варненка съобщи, че е звъняла в Общината, откъдето са я уведомили, че знаят за проблема, както и за проблема с пасарелката.

„Вероятно ще се сетят ако се срути всичко“, казва жената.

Вчера през доста голяма част от деня спирката е била в това състояние:

Снимка: Facebook/Варна/Х. Каменова
Снимка: Facebook/Варна/Х. Каменова
Снимка: Facebook/Варна/Х. Каменова

Днес по-голямата част от стъклата са събрани, но все още има останали малки стъкълца:

Снимка: „Нова Варна“

„Градът е потънал в разруха, мръсотия и строежи на местата на стари емблематични сгради и зелени площи. Нищо не се поддържа, няма видеонаблюдение за борба с вандализма. Нещо безнадеждно порочно е обвило с пипалата си този иначе красив град“, коментира друга варненка.

Последваха и още коментари, някои от които гласят следното:

„Защото децата ни не са научени да пазят. Наша е вината. Децата ни са наши създания. Родителите все намират причината у учители, институции, програми“.

„Каквото и да прави общината, няма как да надмогне на толкова идиоти. Самосъзнание и ТВУ да се върнат“.

Читател на медия „Нова Варна“ изпрати до редакцията ни снимки от въпросната проблемна пасарелка, намираща се в близост до стадиона. От снимките ясно се вижда липсваща част, през която може да се види тротоарът на булеварда под пасарелката. Гледката е доста притеснителна.

Вижда се и окаяното състояние, в което се намират асансьорите в същата пасарелка. По думите на варненци те изглеждат така открай време.

Снимка: Д. Лефтеров
Снимка: Д. Лефтеров
Снимка: Д. Лефтеров
Снимка: Д. Лефтеров
Снимка: Д. Лефтеров
Снимка: Д. Лефтеров
Снимка: Д. Лефтеров
Снимка: Д. Лефтеров
Снимка: Д. Лефтеров

 

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.