in

Кашуто е особено полезно за мъжете: По колко ядки е добре да се ядат?

Снимка: Pixabay

Кашуто в днешни дни е ядка, популярна по цял свят.

Кашуто се свързва със здравословното хранене, като в някои страни хората дори заменят млечните продукти с вкусната ядка. Смята се, че кашуто е особено полезно за представителите на  мъжкия пол

Изследванията показват, че консумацията на кашу има три ползи за здравето на мъжете. Тези ядки повишават нивата на тестостерон (препоръчително е да се консумират 7-10 ядки за закуска и вечеря). Този хормон предпазва и от развитие на рак на простатата.

Освен това ядките кашу увеличават производството на семенна течност и са полезни за потентността. Следователно те определено ще подобрят сексуалния ви живот, съобщава Здравето.

За жените кашуто е полезно с това, че подобрява състоянието на кожата и косата. По-специално, след използването на тези продукти, кожата става еластична и еластична, а косата става по-копринена, естественият им цвят се подобрява.

Важно: Статията не замества балансираното хранене и консултацията със специалист!

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/