in

Зрелищно шоу на турнето на Бионсе: Две роботизирани ръце бяха включени в хореографията (ВИДЕО+СНИМКИ)

Кадър: Twitter/Pop Base

Суперзвездата Бионсе получи помощ от две роботизирани ръце за хореографията на песента „Cozy“ на откриването на турнето Renaissance в Швеция. Те образуваха метален куб около тялото на певицата

Откриващата вечер на световното турне на Бионсе „Ренесанс“ започна в сряда вечерта (10 май) в Стокхолм, Швеция. Тогава световноизвестната звезда изпълни редица свои хитове. Когато в сетлиста на „Ренесанс“ дойде ред на парчето „Cozy“, Бионсе използва помощта на две роботизирани ръце, съобщава Billboard.

Двете роботизирани ръце образуваха метален куб около тялото на изпълнителката, следвайки движенията ѝ по сцената, докато тя изпълняваше хореографията си във футуристично сребристо боди и бели ботуши до бедрата.

Феновете молеха за музикални клипове на Renaissance още от излизането му през юли и най-накрая ще получат чисто нови визуализации по време на турнето. По време на концерта Бионсе дори спомена нетърпението на феновете с глас зад кадър от сътрудника си Big Freedia. „Поискахте визуализациите“ – гласът на Freedia се разнесе из арената по време на изпълнението на „Formation“. „Вие призовахте за кралицата. Но кралицата се движи със собствено темпо. Кралицата решава кога иска да ви даде да вкусите. Така че вземете си вилицата и лъжицата“.

Световното турне „Ренесанс“ ще продължи в Европа до 9 юли със спирки в Лондон, Барселона, Брюксел и Амстердам, преди да се отправи към Торонто. Турнето се насочва към Съединените щати, започвайки от „Линкълн Файненшъл Фийлд“ във Филаделфия и спирайки в Чикаго, Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси, Атланта, Хюстън и други, преди да приключи на 27 септември в „Цезар Супердом“ в Ню Орлиънс.

Превод и редакция: Пламена Сутева 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/