in

Мъж вилня в наш град: Изпочупи куп хладилни витрини и стъкла, смля с тесла две коли

Кадър: bTV

Извършителят на деянията се оказал мъж на 29 години от Ботевград, който имал и предишни криминални прояви, съобщават от полицията. Мъжът е счупил стъкла на шест хладилни витрини и два стъклопакета на хранителен магазин. Освен това е нанесъл и удари върху два автомобила в близост

Криминално проявен ботевградчанин е задържан в следствения арест за престъпления, извършени при условията на опасен рецидив, съобщиха от ОДМВР-София.

Около 4 часа на 16 май в РУ-Ботевград се получил сигнал за счупени стъкла на шест хладилни витрини и два стъклопакета на магазин за хранителни стоки в града.

Последвал и втори сигнал – мъж с тесла нанесъл удари по два автомобила, паркирани в близост до магазина.

Полицейските служители реагирали незабавно и в рамките на броени минути задържали извършителя на хулиганските действия – местен жител, с множество криминалистически регистрации.

След приключване на действията по образуваното бързо производство 29-годишният е привлечен в качеството на обвиняем за престъпленията, извършени в условията на опасен рецидив.

С прокурорско постановление е задържан за срок до 72 часа и приведен в следствения арест за изтърпяване на наложената му мярка.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.