in

Защо Наталия Кобилкина се разведе след 9-годишен брак?

Снимка: Facebook / Н.К.

За това, че се е разделила официално с бащата на детето си и със своя дългогодишен съпруг Такис, съобщи самата Кобилкина в социалните мрежи.

Една от най-скандалните сексоложки и семеен терапевт в България Наталия Кобилкина съобщи изненадващата новина, че след цели 9 години семеен живот вече не е със своя съпруг – Такис.

„Продължаваме напред поотделно. След почти 9 години заедно взехме решение да продължим живота си поотделно. Приключи нашата мисия един към друг като съпрузи и продължаваме като близки приятели и любящи родители на нашия прекрасен син. В решението ни няма влияние от трети страни. Разводът ни вече е факт. Запазваме уважението помежду ни и се надяваме, че най-доброто за всеки един от нас предстои.“, написа във Фейсбук профила си секс-гурото Наталия Кобилкина.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/