in

Кървава трагедия пред детска градина в столицата (ВИДЕО)

Кадър: Vbox7/Здравей България

Ужасяващ инцидент се случи пред детска градина в София. Баба и внуче бяха нападнати от кучета. Докато жената опитвала да спаси детето, изпуснала един от двата йоркширски териера, които държала. Тогава за секунди домашният любимец бил разкъсан и убит от животните.

Деца и родители са станали свидетели на кървавата случка, точно пред ДГ „Шарена дъга”.

„Свекърва ми е взела детето от градината, излизайки, тръгват към колата, в краката на свекърва ми са кучетата – йоркширски териери, а детето за ръчичка. Едно куче се спуска, тя хваща детето, за да го спаси. Тогава едното ни куче е захапано и умира веднага”, разказа Гергана пред Нова телевизия.

Кучето, което ги е нападнало, е познато за родителите. Потърпевшата жена казва, че въпросното животно напада учители и деца. Тя настоява за мерки.

И други хора в района разказаха, че са били нападани. А родителите казват, че ги е страх, когато водят децата си на градина.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/