in

Въпроси и отговори относно кредитирането на пазара на недвижими имоти – специално събитие във Варна

Снимка: Консултантска агенция Арена Консулт

Изключително полезно събитие за  кредитирането на пазара на недвижими имоти организират във Варна. Въпросите от Вас, а кафето и отговорите от нас – среща дискусия за тенденциите в областта на кредитирането недвижимите имоти предстои на 4.06 неделя с експертите от Арена Консулт – специализирана агенция за кредитно и финансово консултиране.

За българина, покупката в недвижим имот винаги е била много голяма инвестиция. А последните години, банковият пазар се оказа лихвен оазис предлагащ ниски лихви и преференциални условия за кредит.

Мария Йорданова е основател на „Арена Консулт“

Това подтиква все повече българи да кандидатстват за кредит и закупят имот.

Оказва се обаче, че доста хора не са запознати, не знаят тънкостите при процедурата на кредитиране на недвижим имот. Това ни споделят експертите от Арена Консулт – лицензиран от БНБ кредитен посредник.

Във Варна имаме огромен късмет, че главният офис на един от най-утвърдените и дългогодишни кредитни посредници – Арена Консулт се намира тук.

На 04.06 неделя в новият център Кампус 90 (намиращ се на бул. Цар Освободител) екипът на Арена Консулт ще отговори на всички интересуващи се от покупката на недвижим имот с кредит. Необходима е предварителна регистрация тук: 

Арена Консулт е лицензиран кредитен посредник от БНБ. Агенцията предлага безплатно консултиране на хората кандидатстващи за кредит, на събитието във Варна ще може да научите също:

  • Как да изберете банка за кредитиране
  • Кои са подводните камъни в офертите
  • Фиксирана или плаваща лихва е по-добре да изберем
  • Ще ви помогне ли рефинансиране на вече изтеглен кредит
  • За какъв период може да изтеглите кредит
  • В лева или евро да изтеглите кредит
  • Какъв е пазара на недвижимите имоти в момента
  • До каква сума може да си позволите да купите имот
  • Какви имоти за инвестиция са подходящи

В екипа на Арена Консулт работят също брокери, счетоводители, адвокати, за да може клиентите на агенцията да получат максимално експертно мнение и консултация.

А събитието освен за хора, на които им предстои покупка на имот с кредит е подходящо за всички, които се интересуват от пазара на недвижими имоти и развитие като кредитни консултанти. От срещата в Кампус 90 ще получат информация как могат да станат част от екипа на Арена Консулт.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/