in

Борисов: Мен ме записваха по тоалетни, по спални, по какво ли не. Превърнахме се в държава на записите (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/"По света и у нас" - новините на БНТ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира записите на народни представители и заяви, че те няма да повлияят на съставянето на правителство. Според него целта на подобни записи на депутати, е да не се състави кабинет и да не се стабилизира страната ни. Според Борисов, както преди две години имало опит да се събори законно правителство, по същия начин се случвали нещата и сега спрямо коалицията ПП-ДБ.

„Човек да няма телефон на днешно време. Превърнахме се в държава на записите. Мен ме записваха по тоалетни, по спални, по какво ли не. Изпадахте във възторг да коментирате. Във всяка правова държава нерегламентиран запис не се коментира”, коментира в той твърденията на ПП-ДБ, че службите са правили нерегламентирани записи на депутати.

„Нямам друг коментар по темата освен нечистоплътност”, подчерта той.

По думите му целта на тези записи е „да не се състави правителство”. „Целта е тази. Видяха, че всичко е много да се случи. Аз знам, че това обслужва много различни интереси, които не искат България да се стабилизира”.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.