in

Христо Иванов след скандалното изявление на Радостин Василев и записа: Аз не съм член на ПП. Няма как да потвърдя

Кадър: Facebook/Novini.bg

Припомняме, че днес се проведе пресконференция на Радостин Василев, който пусна части от запис от заседание на Националния съвет на ПП. Василев обвини ПП и Кирил Петков в предателство спрямо българския народ, като посочи, че между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС имало скрити договорки. Не закъсняха и първите реакции след изявлението-бомба. Първи коментари направиха Христо Иванов и Костадин Костадинов

„Абсолютно не виждам никакъв проблем. Абсолютно не виждам нищо, от което да се притесняваме от това, че сме обсъждали европейската практика. Нека да бъдем сериозни. Става дума за ПП. Аз не съм член на тази партия. Няма как да потвърдя тази информация. Аз коментирам нашата позиция. Ние сме обсъждали модела на ЕП по начина, по който се разглеждат исканията за имунитети. Абсолютно сериозно сме обсъждали това нещо, без оглед на Бойко Борисов или друг депутат, още повече, че такова искане към момента няма”, заяви в кулоарите на НС съпредседателят на „Демократична България” Христо Иванов.

Радостин Василев разкрива записи на живо (ВИДЕО)

„Аз лично не съм водил разговори за шефовете на службите. Очевидно целта е да се развали коалицията и България да бъде хвърлена отново в избори. Моят призив е да не се поддаваме на този шантаж”, подчерта Иванов.

„Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна незабавно! Ръководството на ГЕРБ също, но за цялостно творчество!“, написа от своя страна в профила си във Facebook лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.