in

Никола Минчев от ПП: Не мисля, че на ниво ценности имаме особен проблем

Кадър: БНТ

Минчев изрази надежда, че ГЕРБ не са прекратили преговорите, а само са ги замразили. Според него в ПП нямат проблем на ниво ценности, макар изказът в изтеклите записи да не бил най-правилния. Също така определи идеята Мария-Габриел да вземе втория мандат като „доста тежко решение“.

„Надявам се, че ГЕРБ не прекратява преговорите. Разчитаме, че разумът ще надделее, ще продължат разговорите и ще се стигне до реализация на втория мандат. Възприемам думите от записа, че трябва да се извърши реформа в държавната администрация. Може би изказът не беше най-подходящият. Не мисля, че на ниво ценности имаме особен проблем“, заяви Никола Минчев от ПП-ДБ.

По думите от ПП-ДБ все още не са се събрали, за да обсъдят конкретни стъпки след обявеното вчера от ГЕРБ-СДС замразяване на преговорите.

„Мария Габриел да вземе втория мандат е доста тежко решение и трябва да мине през всички органи на партията, не е повдигнат все още този въпрос дали може да се направи ротация в ротацията. Това е сериозно решение, което трябва да се обмисли внимателно“, допълни Никола Минчев и не даде яснота заедно или поотделно ще се явят ПП-ДБ на следващите избори, ако има такива.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/